Szynka i Szwajcarski budyń chlebowy
Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 20g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś szynkę, ząbki czosnku, substytut jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Swiss Chard Bread Budyń, bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, oraz Boczek Chleb Szwajcarski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać małą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, szynka, i czosnek; smażyć 5 protokół.
Ułóż kostki chleba na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 15 minut lub do lekko rumiane, obracając od czasu do czasu.
W dużej misce wymieszać mleko i kolejne 5 składników (mleko przez gałkę muszkatołową), mieszając trzepaczką aż do dobrze wymieszanego. Wymieszać z szynką.
Dodać chleb, podrzucając delikatnie do herbu.
Ułóż połowę mieszanki chleba w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Posypać połową sera; top pozostałą mieszaniną chleba.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut.
Posypać pozostałym serem; piec dodatkowe 20 minut lub aż zestaw.