Szynka i szparagi ropucha w dziurze
Szynka i szparagi toad-in-the-hole wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 394 kalorie, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 112 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz zioła, olej roślinny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ropucha w dziurze, Ropucha w dziurze, oraz Ropucha W Dziurze.
Instrukcje
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Szparagi gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 2 min, odcedzić i odstawić na papier kuchenny.
Wlać olej do płytki o wymiarach 37 cm x 26,5 cm i wstawić do piekarnika, aby się rozgrzał.
Jajka, mąkę, mleko i 150 ml zimnej wody ubić razem, aż będą gładkie lub przesiąkną w robocie kuchennym. Doprawić i wymieszać z ziołami.
Każdą szparagową włócznię zawijamy w kawałek szynki. Ułóż je w gorącej puszce do pieczenia i przelej na ciasto.
Piec przez 20 minut, lub do risen i złoty.
Podawać z chrupiącą zieloną sałatką.