Szynka i por cannelloni
Ham & por cannelloni to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 571 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka musztardy pełnoziarnistej, półtłuszczowego crème fraîche, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Placki z szynką i porem, Ciasto Z Szynką I Porem, oraz Frittata Z Szynką I Porem.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Pokrojone pory gotować na wolnym ogniu na przykrytej patelni przez 5 minut do miękkości.
Odcedzić pory, odcedzić wywar, następnie wymieszać z szynką i odrobiną przypraw. Mieszaninę podzielić na 8, łyżkę wzdłuż środka każdego arkusza lasagne, zwinąć, a następnie włożyć do naczynia żaroodpornego, złączone boki w dół.
Wymieszaj 300 ml bulionu reserved z crme frache, musztardą i większością startego sera. Doprawić, a następnie zalać cannelloni.
Posypać bułką tartą i pozostałym serem, następnie piec przez 20 minut, aż wierzch będzie złoty i chrupiący, a nadzienie z Pora będzie gorące. Świetnie z zieloną sałatką.