Szynka i por cannelloni

Szynka i por cannelloni
Ham & por cannelloni to danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 571 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka musztardy pełnoziarnistej, półtłuszczowego crème fraîche, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Placki z szynką i porem, Ciasto Z Szynką I Porem, oraz Frittata Z Szynką I Porem.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 200C / wentylator 180C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Pokrojone pory gotować na wolnym ogniu na przykrytej patelni przez 5 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Odcedzić pory, odcedzić wywar, następnie wymieszać z szynką i odrobiną przypraw. Mieszaninę podzielić na 8, łyżkę wzdłuż środka każdego arkusza lasagne, zwinąć, a następnie włożyć do naczynia żaroodpornego, złączone boki w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya SazonGoya Sazon
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
4
Wymieszaj 300 ml bulionu reserved z crme frache, musztardą i większością startego sera. Doprawić, a następnie zalać cannelloni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CannelloniCannelloni
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Posypać bułką tartą i pozostałym serem, następnie piec przez 20 minut, aż wierzch będzie złoty i chrupiący, a nadzienie z Pora będzie gorące. Świetnie z zieloną sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn