Szynka I Cukinia Italiano
Szynka i cukinia Italiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przepis ma 239 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Za 75 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś szynkę delikatesową, cukinię, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek, możesz śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i Parfait jogurtowy jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cukinia Italiano, Cukinia Italiano, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni podsmaż cukinię na oleju, aż będzie chrupiąca.
Posyp bazylią, solą i pieprzem.
Łyżką cedzakową przełóż połowę cukinii na wysmarowaną tłuszczem 8 cali. naczynie do pieczenia; rozprowadzić równomiernie.
Ułóż połowę szynki, sosu marinara i sera. Powtórz warstwy.
Piec bez przykrycia w temperaturze 450° przez 10-12 minut lub do podgrzania i stopienia sera.