Szynka i chleb szwajcarski
Przepis Ham 'n' Swiss Bread można przygotować w około 3 godziny i 5 minut . Za 21 centów za porcję przepis ten pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 161 kalorii . Udaj się do sklepu i kup ser szwajcarski, wodę, szynkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 28% . Ta ocena jest raczej słaba. Podobne przepisy obejmują Grilled Ham and Swiss Sandwich , Ham and Swiss Panini With Mushrooms and Kale i Chilled Swiss Oatmeal .
Instrukcje
Włóż pierwsze osiem składników do formy do pieczenia chleba w kolejności sugerowanej przez producenta. Wybierz podstawowe ustawienie pieczenia chleba. Wybierz kolor skórki i rozmiar bochenka, jeśli są dostępne.
Piecz zgodnie z instrukcją maszyny do pieczenia chleba (sprawdź ciasto po 5 minutach mieszania; dodaj 1 do 2 łyżek wody lub mąki, jeśli to konieczne). Tuż przed ostatecznym wyrabianiem (maszyna może to zasygnalizować dźwiękowo), dodaj szynkę i ser. Schłodź resztki.