Szynka i Cheddar Torta
Szynka i Cheddar Torta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pokroić brokuły, ser cheddar, szynka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pork & Cheddar Torta, Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), oraz Suwaki z szynką i serem hawajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. w małej misce, wymieszać razem 1 1/3 szklanki Bisquick mix, fasola i dressing.
Rozłóż na dole i 2 cale w górę strony niezgrubionej 9x3-calowej patelni sprężynowej.
Piec 10 do 12 minut lub do zestawu.
Ułóż szynkę, brokuły i ser na skórce. W małej misce, wymieszać mleko, 2 łyżki Bisquick wymieszać i jajka do wymieszania; wlać na ser.
Piec 55 do 60 minut lub aż złoty kolor i nóż włożony w pobliżu centrum wychodzi czysty.
Odstawić na 10 minut. Poluzować krawędź torty od strony patelni; usunąć stronę patelni.