Szynka glazurowana z sosem brzoskwiniowo-imbirowym

Szynka glazurowana z sosem brzoskwiniowo-imbirowym
Szynka glazurowana z sosem brzoskwiniowo-imbirowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 1275 kalorii, 99g białka, oraz 77 g tłuszczu każdy. Na 2,31 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. 59 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka szynki, papryka wiśniowa, konfitury brzoskwiniowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć laskę cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 91% to danie jest super. Podobne przepisy to Soy Ginger Glazed Halibut w / Ginger Peach Relish, Szynka w polewie imbirowo-brzoskwiniowej, oraz Imbir brzoskwiniowy-szynka szkliwiona.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Użyj ząbkowanego noża, aby zdobyć górną część szynki w diamentowy wzór. Wcisnąć całe goździki do szynki i umieścić na stojaku do pieczenia na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Piec przez 1 1/2 do 2 godzin w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna szynki osiągnie 140 stopni F (60 stopni C). Przykryj folią aluminiową, jeśli szynka zacznie wyglądać na suchą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Podczas pieczenia szynki, wymieszać cynamon, musztarda i 1/2 szklanki brązowego cukru w filiżance lub małej misce. Odstawić. W rondlu na średnim ogniu wymieszaj pozostały brązowy cukier, ocet jabłkowy, nektar brzoskwiniowy i konfitury brzoskwiniowe. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wymieszać pokrojone brzoskwinie, imbir, pieprz wiśniowy i laskę cynamonu. Dusić, aż brzoskwinie będą miękkie i sos zgęstnieje, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury BrzoskwinioweKonfitury Brzoskwiniowe
Papier RyżowyPapier Ryżowy
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej4 Litry Wody Gazowanej, Schłodzonej
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Szynkę wyjąć z piekarnika i obficie posmarować musztardową glazurą. Zwiększ temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C) i przywróć szynkę do piekarnika, odkrytą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Piec przez dodatkowe 20 do 30 minut, lub do glazury jest bąbelkowy. Odstawić szynkę na 15 do 20 minut przed wyrzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podawać z gorącym sosem brzoskwiniowo-imbirowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia37
Magazyn