Szynka Glazurowana Z Prażonymi Jabłkami

Szynka Glazurowana Z Prażonymi Jabłkami
Glazurowana szynka z pieczonymi jabłkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja zawiera 968 kalorii, 78g białka, oraz 60 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz musztardę dijon, mielone goździki, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wanilia Glazurowane Pieczone Squash I Jabłka, Naleśniki owsiane z jabłkami pieczonymi glazurą klonową, oraz Pieczone polędwiczki wieprzowe i klonowe jabłka.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. ocena szynki nożem do parowania przez skórę i tłuszcz w napięty wzór crosshatch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Na dużą patelnię ułożyć szynkę tłustą do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Piec 1 godzinę, 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Masło jabłkowe, musztardę, brązowy cukier, ocet i goździki ubić w misce na gładką masę. Po 1 godzinie, 30 minutach, posmarować szynkę całą polewą i piec jeszcze 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło JabłkoweMasło Jabłkowe
RamięRamię
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać jabłka do patelni, pokroić w bok, i piec, szczotkowanie szynki z większą ilością glazury co 20 minut, aż szynka jest chrupiące i jabłka są miękkie, 1 godzinę do 1 godziny, 30 minut. (W ciągu ostatnich 20 minut obrócić pokrojone jabłka w dół.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Przełożyć szynkę na deskę do krojenia i pozostawić na 15 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
Podawać z prażonymi jabłkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Zdjęcia Anna Williams
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 25 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia29
Magazyn