Szynka glazurowana z kolendrą i koprem włoskim

Szynka glazurowana z kolendrą i koprem włoskim
Szynka glazurowana z kolendrą i koprem włoskim to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 979 kalorii, 86g białka, oraz 67 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz szynkę, ziarna pieprzu, nasiona kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest dobre. Spróbuj Filety z łososia przyprawione koprem i kolendrą, Pieczone Skorupiaki z kolendrą, koprem włoskim i cytryną, oraz Grillowana kolendra-papryka z porem i koprem włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 375 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść szynkę, ściętą bokiem w dół, na stojaku ustawionym na patelni do pieczenia. Przykryć folią i piec 40 minut. W międzyczasie, używając ciężkiej patelni, zmiażdżyć koper włoski, kolendrę i pieprz. W małej misce połącz je z konfiturami, tworząc glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Szczotka 1/4 szklanki glazury nad szynką i piec, odkryte, przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Posmaruj kolejne 1/4 szklanki glazury nad szynką i piecz, aż szynka zostanie podgrzana, 15 do 20 minut. Cienko pokroić i podawać z pozostałą 1/2 szklanki glazury. Porada przed makijażem: przygotuj glazurę morelową, przykryj i przechowuj w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn