Szynka Glazurowana Morelowo-Bourbon
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj szynki z morelami i burbonem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 668 kalorii, 59G białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sok ananasowy, mielony imbir, szynkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać szynkę, można śledzić to danie główne z Jabłkowy Deser Graham jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bourbon Apricot Glaze, Dżem Morelowy Z Noyaux, Przyprawami I Bourbonem, oraz Morela i Averna Bourbon Sour dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. w małej misce wymieszaj konfitury, imbir i bourbon, aż będą gładkie.
Umieść szynkę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Dokonać cięć około 1/2 cala od siebie i 1/4 cala głęboko w wzór diamentu wokół góry i boków szynki.
Pędzel z 3 łyżkami mieszanki konserw. Włóż żaroodporny termometr do mięsa w najgrubszej części szynki.
Piec bez pokrycia 45 minut.
Pozostałą mieszankę zmiksować na szynkę.
Piec około 45 minut dłużej lub aż termometr odczyta 60°.
Wyjmij szynkę z piekarnika, przykryj namiotem folią i odstaw 10 do 15 minut dla łatwiejszego rzeźbienia.