Szynka glazurowana Kahluą

Szynka glazurowana Kahluą
Szynka glazurowana Kahlua to danie główne dla 12 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy, bezmleczny i zgodny z FODMAP ma 661 kalorii , 49 g białka i 38 g tłuszczu na porcję. Za 100 centów za porcję ten przepis pokrywa 24% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 111 fanów. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 45 minut . Udaj się do sklepu i kup brązowy cukier, Kahlua, szynkę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 81% , co jest niesamowite. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Kahlua Chocolate Cupcakes With Kahlua Frosting , Almond Coffee Cupcakes with Kahlua Liqueur i Kahlúa Bread Pudding .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 165 stopni Celsjusza (325 stopni Fahrenheita).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Podgrzej brązowy cukier, Kahlua i suchą musztardę w rondlu, aż się rozpuszczą i podgrzeją. Odłóż około 1/2 szklanki do podania z gotowaną szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Szynka GotowanaSzynka Gotowana
KahluaKahlua
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Umieść szynkę w blasze do pieczenia 9x13; dodaj wodę na dno blaszki. Przykryj szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Zdejmij folię i pokryj szynkę odrobiną glazury. Przykryj ponownie folią i piecz jeszcze 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Zdejmij folię i piecz, aż termometr wskaże 160 stopni wewnątrz szynki, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
6
Pokrój szynkę w plastry i podawaj z pozostałą glazurą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn