Szynka Garlicky, grzyby i szpinak Frittata

Szynka Garlicky, grzyby i szpinak Frittata może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i דל פחמימות,zny przepis ma 241 kalorii, 18g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.36 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, ser cheddar, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Mini pieczona Frittata z czosnkowymi smażonymi pomidorami i szpinakiem, świeżą bazylią i fetą, Frittata Z Grzybami Szpinakowymi, oraz Szpinak, grzyby i boczek Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Masło ciepła w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu; gotować i mieszać czosnek i szalotka w gorącym maśle, aż szalotka zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać grzyby na szalotkę i czosnek; gotować i mieszać, aż grzyby zaczną brązowieć, 8 do 10 protokół. Wymieszać szpinak do mieszaniny grzybów, przykryć, i gotować, aż szpinak zwiędnie, o 5 Więcej minut, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z szynką, gotować, aż szynka zacznie brązowieć, o 5 protokół.
Wlać jajka równomiernie na patelni i przykryć.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Frittata ustawi się w środku i lekko nadmuchane, około 25 minut. Nóż włożony w środek frittaty powinien wyjść czysty.
Posypać serem Cheddar, odstawić, aż ser się rozpuści, o 5 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.