Szynka Bourbon i pomarańcza

Szynka Bourbon i pomarańcza
Need a wegański napój? Bourbon i pomarańczowa szynka może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 34 porcje z 114 kalorii, 6G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jabłecznik, 3% mniej sodu, bourbon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Bourbon-Orange Pecan z kremem Bourbon, Szynka Glazurowana Bourbonem, oraz Szynka Glazurowana Bourbonem.

Instrukcje

1
Umieść szynkę w dużym garnku; dodaj cydr i wystarczającą ilość wody, aby przykryć szynkę. Doprowadzić do duszenia; dusić 30 minut. Wyrzucić mieszankę cydru; schłodzić szynkę przez 20 minut. Przykryć i schłodzić szynkę 8 godzin. Trim skórki i większość tłuszczu, pozostawiając 1/4-calową warstwę tłuszczu. Wynik poza szynką w diamentowym wzorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Połączyć sok, bourbon, sorgo, pieprz, i liść laurowy w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 35 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
SorgoSorgo
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Umieść szynkę na stojaku pokrytym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Wlać 1 szklankę wody do płytkiej patelni do pieczenia; umieść stojak na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Szynkę posmarować mieszanką soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
8
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 (nie wyjmuj szynki z piekarnika); piecz szynkę dodatkowo 1 1/2 godziny lub do czasu, aż termometr zarejestruje 140, szczotkując mieszaniną soku co 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje34
Ocena Zdrowia3
Magazyn