Szynka Bourbon i pomarańcza

Szynka Bourbon i pomarańcza
Need a wegański napój? Bourbon i pomarańczowa szynka może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 34 porcje z 114 kalorii, 6G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jabłecznik, 3% mniej sodu, bourbon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Bourbon-Orange Pecan z kremem Bourbon, Szynka Glazurowana Bourbonem, oraz Szynka Glazurowana Bourbonem.

Instrukcje

1
Umieść szynkę w dużym garnku; dodaj cydr i wystarczającą ilość wody, aby przykryć szynkę. Doprowadzić do duszenia; dusić 30 minut. Wyrzucić mieszankę cydru; schłodzić szynkę przez 20 minut. Przykryć i schłodzić szynkę 8 godzin. Trim skórki i większość tłuszczu, pozostawiając 1/4-calową warstwę tłuszczu. Wynik poza szynką w diamentowym wzorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Połączyć sok, bourbon, sorgo, pieprz, i liść laurowy w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 35 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
SorgoSorgo
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Umieść szynkę na stojaku pokrytym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Wlać 1 szklankę wody do płytkiej patelni do pieczenia; umieść stojak na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
7
Szynkę posmarować mieszanką soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
8
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 300 (nie wyjmuj szynki z piekarnika); piecz szynkę dodatkowo 1 1/2 godziny lub do czasu, aż termometr zarejestruje 140, szczotkując mieszaniną soku co 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje34
Ocena Zdrowia3
Magazyn