Szykowna Fasolka Szparagowa

Szykowna Fasolka Szparagowa
Szykowna fasolka szparagowa wymaga ok. 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. Ten przepis służy 3. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka migdałów, masło, sól czosnkowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to fasola szparagowa z fermentowaną czarną fasolą ~ aka brudna fasola szparagowa, Sałatka Grecka" Chic", oraz Eleganckie Greckie Tacos Z Kurczakiem.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia garnka; dodać fasolkę szparagową i gotować, aż tylko miękkie, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.
3
W międzyczasie roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Gotować i wymieszać grzyby i migdały do miękkości, o 3 protokół; wymieszać fasolkę szparagową. Doprawić solą czosnkową i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
GrzybyGrzyby
MigdałyMigdały
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Magazyn