Szybszy Gulasz Wołowy Z Grzybów

Szybszy Gulasz Wołowy Z Grzybów
Szybszy gulasz wołowy z grzybów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,08 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 27g białka, oraz 30g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby baby portobello, bazę wołową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybciej Wołowina PotPie, Gulasz wołowo-grzybowy, oraz Gulasz Wołowy Z Grzybów dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Pieczarki, marchewkę i cebulę podsmażyć na maśle w holenderskim piekarniku do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj czosnek i rozmaryn; gotuj 1 minutę dłużej. Dodaj mąkę i pieprz, aż się połączą; stopniowo dodawaj wodę. Dodaj bazę wołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza WołowaBaza Wołowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
4
Dodaj końcówki wołowiny z sosem; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5
Podawać z makaronem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm

Polecane wino: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Kilikanoon Covenant Shiraz z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Kilikanoon Covenant Shiraz
Kilikanoon Covenant Shiraz
Przymierze z 2008 roku ma jaskrawoczerwony kolor z młodzieńczymi szkarłatnymi odcieniami. Nos emanuje nutami lukrecji, mielonej kawy i pikantnych, czarnych oliwek połączonych z pikantnym francuskim golcem dębowym. Ciemne, pikantne aromaty przenoszą się imponująco na podniebienie. Jego bezszwowe odczucie w ustach i cechy teksturalne uwodzicielsko łączą się z dębem, zapewniając trwałe, drobnoziarniste wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn