Szybszy gulasz wołowy z grzybów może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2,08 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 27g białka, oraz 30g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz grzyby baby portobello, bazę wołową, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybciej Wołowina PotPie, Gulasz wołowo-grzybowy, oraz Gulasz Wołowy Z Grzybów dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Pieczarki, marchewkę i cebulę podsmażyć na maśle w holenderskim piekarniku do miękkości.
Shiraz, Cabernet Sauvignon i Malbec to świetny wybór na gulasz wołowy. Te pełne czerwone wina są idealnym dodatkiem do obfitego gulaszu wołowego. Kilikanoon Covenant Shiraz z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Kilikanoon Covenant Shiraz
Przymierze z 2008 roku ma jaskrawoczerwony kolor z młodzieńczymi szkarłatnymi odcieniami. Nos emanuje nutami lukrecji, mielonej kawy i pikantnych, czarnych oliwek połączonych z pikantnym francuskim golcem dębowym. Ciemne, pikantne aromaty przenoszą się imponująco na podniebienie. Jego bezszwowe odczucie w ustach i cechy teksturalne uwodzicielsko łączą się z dębem, zapewniając trwałe, drobnoziarniste wykończenie.