Szybkowar Polędwica Wieprzowa
Szybkowar Polędwica wieprzowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 11 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 40 minut. Jeśli masz rosół z kurczaka, polędwicę wieprzową, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Karnisze wieprzowe w szybkowarze, Żeberka Wieprzowe Szybkowar, oraz Szybkowar do zupy z wieprzowiny i Gnocchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj kolendrę, oliwę z oliwek, sok z limonki, czosnek, płatki czerwonej papryki i sól w blenderze, aż będzie gładka; wlej do dużej plastikowej torebki, którą można zamykać.
Dodaj polędwicę wieprzową do worka i manipulować, aby upewnić się, że jest pokryta marynatą.
Wyjąć jak najwięcej powietrza z worka przed uszczelnieniem. Marynować w lodówce 8 godzin na noc.
Bulion z kurczaka i sok z cytryny wymieszać na dnie szybkowaru.
Ułóż polędwicę w płynie w powolnej kuchence.
Pozostałą marynatę zalać polędwicą.
Uszczelnij i Zablokuj szybkowar i gotuj na dużym ogniu, aby zbudować ciśnienie, aż wskaźnik zabrzmi. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować przez 25 minut.
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut. Uruchom pod zimną wodą, aby uwolnić ciśnienie przed rozszczelnieniem pokrywy. Polędwiczki pokroić w medaliony.