Szybkie Zimowe Marynowane Warzywa
Szybkie Zimowe marynowane warzywa mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 35 i kosztuje 41 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 160 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet jabłkowy, pokrojone warzywa, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szybkie Zimowe Marynowane Warzywa, Azjatyckie Szybkie Marynowane Warzywa, oraz Pikantne Warzywa Szybko Marynowane.
Instrukcje
Przynieś pierwsze 8 składników i 2 1/2 szklanki wody do wrzenia w dużym rondlu nonaluminum na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści; gotować 1 minutę.
W międzyczasie gotować warzywa, partiami, we wrzącej wodzie, aby pokryć 1 do 2 minut lub do chrupiącego przetargu; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Przenieść warzywa do dużej miski lub 2 1/2-qt. kontener.
Wlać mieszaninę octu na warzywa.
Odstawić 1 godzinę. Przykryć i schłodzić 1 dzień przed podaniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
Idealny do marynowania: różyczki kalafiora, łodygi boczniaka szwajcarskiego, patyczki marchwi, pokrojony pasternak, przekrojona na pół brukselka, rzodkiewka, pokrojony koper włoski, fasola szparagowa, pierścienie papryki.