Szybkie Zimowe Marynowane Warzywa

Szybkie Zimowe Marynowane Warzywa
Szybkie Zimowe marynowane warzywa mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 35 i kosztuje 41 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 160 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ocet jabłkowy, pokrojone warzywa, nasiona kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szybkie Zimowe Marynowane Warzywa, Azjatyckie Szybkie Marynowane Warzywa, oraz Pikantne Warzywa Szybko Marynowane.

Instrukcje

1
Przynieś pierwsze 8 składników i 2 1/2 szklanki wody do wrzenia w dużym rondlu nonaluminum na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odstawić na 30 minut.
3
W międzyczasie gotować warzywa, partiami, we wrzącej wodzie, aby pokryć 1 do 2 minut lub do chrupiącego przetargu; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Przenieść warzywa do dużej miski lub 2 1/2-qt. kontener.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wlać mieszaninę octu na warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
6
Odstawić 1 godzinę. Przykryć i schłodzić 1 dzień przed podaniem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 1 tygodnia.
7
Idealny do marynowania: różyczki kalafiora, łodygi boczniaka szwajcarskiego, patyczki marchwi, pokrojony pasternak, przekrojona na pół brukselka, rzodkiewka, pokrojony koper włoski, fasola szparagowa, pierścienie papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Kije MarchewkoweKije Marchewkowe
Banan Pieprz PierścienieBanan Pieprz Pierścienie
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
PasternakPasternak
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 5 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn