Szybkie Włoskie Spaghetti
Szybkie włoskie Spaghetti może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 505 kalorii, 31g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwki, parmezan, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwki, można śledzić to danie główne z Jedna Miska Czekoladowych Ciasteczek Owsianych jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szybkie Spaghetti Z Indyka, Szybka Patelnia Do Spaghetti, oraz Spaghetti z sosem mięsnym.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie jest już różowy; odcedzić.
Dodaj sos pomidorowy, cukier, sos Worcestershire, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodać oliwki; dusić 5 minut dłużej. Łyżka spaghetti; w razie potrzeby posypać serem i kawałkami boczku.