Szybkie Włoskie Kanapki Z Kurczakiem
Przepis szybkie włoskie kanapki z kurczakiem może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś masło, wodę, wymieszaj i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szybkie Włoskie Kanapki Z Kiełbasą, Szybkie Włoskie Kanapki Z Klopsikami, oraz Włoskie Kanapki Z Kurczakiem.
Instrukcje
Spłaszczyć każdą pierś kurczaka do grubości około 1/4 cala między arkuszami woskowanego papieru lub folii.
W średniej misce wymieszaj mieszankę Bisquick, parmezan i włoskie przyprawy. Zanurz kurczaka w wodzie, a następnie pokryj mieszanką Bisquick.
W 12-calowej patelni nonstick, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 8 do 10 minut, obracając raz, aż Nie różowy w środku. Bułki napełnij kurczakiem, sałatą, serem mozzarella i sosem do makaronu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto