Szybkie Wegetariańskie Chili Z Salsą Z Awokado

Szybkie Wegetariańskie Chili Z Salsą Z Awokado
Szybkie wegetariańskie Chili z awokado Salsan jest Wegetariańskie zupa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bulion warzywny, cebulę, kliny limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Super Bowl. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie wegetariańskie Chili z salsą z awokado, Wegetariańskie fasolowe Chili z salsą z awokado, oraz Vegetarian Butternut Squash Chipotle Chili Z Awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj cebulę i paprykę; smażyć 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj chili w proszku i następne 4 składniki (chili w proszku przez zielone chiles); gotować 1 minutę.Mieszamy jęczmień i kolejne 4 składniki (jęczmień przez bulion); doprowadzamy do wrzenia.Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub aż jęczmień będzie miękki.Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1
Połącz ostatnie siedem składników; delikatnie wrzuć mieszaninę.
2
Podawać salsę natychmiast.Uwaga: chili Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn