Szybkie Wegańskie Quesadillas
Need a dairy free i pescatarian hor d ' oeuvre? Szybkie Wegańskie Quesadillas może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Food.com. mieszanka fasoli garbanzo, tahini, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Szybkie QUESADILLAS Z Kurczaka, Szybkie QUESADILLAS Z Kurczaka, oraz QUESADILLAS Z Fasolą.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé z Pinot Noir. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.