Szybkie Tacos Rybne

Szybkie Tacos Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj szybkie Tacos rybne. Jedna porcja tego dania zawiera około 29g białka, 15g tłuszczu i w sumie 399 kalorii. Ten przepis służy 4. Za $2.8 za porcję, ten przepis okładki 26% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 415 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Wiele osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz pod ręką papryczkę jalapeno, kolendrę, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz pescatarian dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia wybitny wynik spoonacular 98%. Spróbuj Szybkie Tacos Rybne, Szybkie i łatwe Tacos rybne, oraz Szybkie i zdrowe Tacos rybne dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj śmietanę i sok z limonki; dopraw solą i czarnym pieprzem. Zarezerwuj około połowy mieszanki w innej misce do podania. Zmiel połowę papryki jalapeno; drugą połowę zachowaj na później. Wrzuć kapustę, zieloną cebulę i połowę mielonego jalapeno do pozostałej mieszanki śmietany, aż slaw będzie dobrze wymieszany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Mięso MieloneMięso Mielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzej oliwę z oliwek i pozostałą połowę jalapeno na dużej patelni na średnim ogniu; zawiruj olej, aby równomiernie pokryć patelnię. Dopraw filety z tilapii solą i pieprzem. Smaż paski rybne na patelni w 2 partiach, aż ryba będzie złotobrązowa i łatwo płatkowana widelcem, 5 do 6 minut. Wyrzuć połowę jalapeno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Podgrzej tortille w kuchence mikrofalowej na wysokim poziomie, aż będą ciepłe, 20 do 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
4
Podawaj ryby w rozgrzanych tortillach zwieńczonych kapustą, zarezerwowaną mieszanką śmietany i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Calista Coast Range Pinot Noir z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Calista Coast Range Pinot Noir
Calista Coast Range Pinot Noir
Linia Calista Coast 2012 Pinot Noir ma głęboki rubinowy kolor z aromatami suszonych wiśni, płatków róży, fioletu i palonych ziaren kawy. Rabarbar, wiśnia i nuty żurawiny przepływają przez podniebienie do zrównoważonego i długiego wykończenia mieszanych ciemnych owoców i czarnej herbaty.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn