Szybkie spaghetti
Szybkie Spaghetti może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 163 kalorie . Za 44 centy za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Ten przepis z Taste of Home wymaga wody, koncentratu pomidorowego, mieszanki zupy cebulowej i czosnku w proszku. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 30 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 53% , to danie jest całkiem dobre. Spaghetti z tuńczyka z bobem , Rustic Red Wine Spaghetti i Spaghetti z selera w stylu Caponata są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Zagotuj wodę w dużym rondlu.
Dodaj spaghetti i suchą mieszankę zupy. Gotuj przez 12-15 minut lub do momentu, aż spaghetti będzie miękkie (nie odcedzaj). W międzyczasie, na dużej patelni, smaż wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa; odcedź. Wymieszaj z sosem pomidorowym, koncentratem pomidorowym, pietruszką, oregano, bazylią i czosnkiem w proszku.
Dodaj do mieszanki spaghetti i podgrzej.