Szybkie Quiche

Szybkie Quiche
Szybki Quiche może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury dania głównego. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 347 kalorii, 16G białka, oraz 26g tłuszczu. Mieszanka szwajcarskiego sera, sól, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Szybkie Quiche, Quiche Quick (Ww), oraz Szybkie Quiche.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj 9-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
4
Dolną linię talerza ciasta z serem i pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
SerSer
5
Połączyć jajka, masło, cebulę, sól, mąkę i mleko; ubić razem na gładką masę; wlać do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut, aż zestaw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło lub na zimno.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Piękne złocistożółte ciało z bardzo drobnymi i trwałymi pęcherzykami.Wyrazisty nos żółtych owoców i brioche. Świeże i zrównoważone podniebienie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn