Szybkie Pikantne Kimchee

Szybkie Pikantne Kimchee
Szybkie pikantne Kimchee jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 79 fanów. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Mieszanka kapusty napa, imbir, ocet ryżowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 40 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Szybkie Pikantne Kimchee, Koreańskie grillowane żeberka z imbirem, Chiles i szybkim Kimchee, oraz Kimchi / Kimchee / Gimchi (Koreańska Sfermentowana Pikantna Kapusta).

Instrukcje

1
Usunąć zewnętrzne liście z kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
2
Kapustę pokroić w ćwiartki i usunąć twardy wewnętrzny rdzeń. Pokroić w przekroju na plastry 1/2 cala. Włożyć do durszlaka, dodać sól i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Umieścić nad miską i odcedzić, przykryte, aż zwiędną, o 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
W dużej misce połączyć ocet i cukier i wymieszać do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Dodać pastę chili, imbir, czosnek, i szalotki i wymieszać. Kapustę opłukać solą kilkoma zmianami wody. Dobrze wysuszyć i dodać do mieszaniny octu; dobrze wymieszać, aby połączyć. Włóż do sterylizowanego szklanego słoika i zapakuj kapustę; dodaj wystarczającą ilość wody do przykrycia. Zamknąć słoik i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny. To jest pikantne i staje się bardziej pikantne, im dłużej siedzi-Dodaj lub odejmij pastę chili do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Zielona CebulaZielona Cebula
KapustaKapusta
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
WodaWoda
SólSól
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia43
Magazyn