Szybkie Owoce Morza Enchiladas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać szybkie Owoce morza enchiladas spróbować. Jedna porcja zawiera 315 kalorii, 21g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, krewetki, tortille mąki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Owoce Morza Enchiladas, Owoce Morza Enchiladas, oraz Owoce Morza Enchiladas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Mieszać krewetki, ser śmietankowy, czosnek, kolendra, i sok z limonki na patelni na średnim ogniu, aż serek jest gładka i krewetki są podgrzewane przez, 5 do 7 protokół.
Podzielić mieszaninę krewetek równomiernie na każdej tortilli.
Tortillę ciasno zawijamy wokół nadzienia tworząc enchiladę. Ułóż enchiladas szew boki dół w naczyniu do pieczenia.
Polać tortillami sosem enchilada.
Piec w nagrzanym piekarniku do bąbelków, około 20 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.