Szybkie marynowane rampy z kolendrą i płatkami Chili
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj szybkich marynowanych ramp z kolendrą i płatkami Chili. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 514 kalorii, 5G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 13,75 zł / porcja, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liść laurowy, płatki chili, niesezonowany ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Rampy Marynowane, Rampy Marynowane, oraz Rampy Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ocet ryżowy, wodę, cukier i sól połączyć w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia, ubijając, aż cukier i sól rozpuszczą się.
Umieść kolendrę, ziarna pieprzu, płatki chili i liście laurowe na dnie czystego słoika kufla i zapakuj przycięte rampy do słoika.
Wlać ocet na rampy, pozostawiając 1/2 cala headspace. Delikatnie stuknij w słoik, aby rozluźnić pęcherzyki powietrza i w razie potrzeby dodaj więcej płynu do wytrawiania. Wytrzyj felgi i nałóż czystą pokrywę i pierścień.
Niech słoik ostygnie przez co najmniej godzinę, a następnie umieścić w lodówce. Daj rampy co najmniej tydzień w płynie do wytrawiania przed jedzeniem.