Szybkie marynowane chili i czosnek
Szybkie marynowane chili i czosnek może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 101 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.8 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ocet destylowany, czosnek, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 46 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony bakłażan w stylu syczuańskim z marynowanymi chili i czosnkiem (YU Xiang Qie Zi), Tacos rybne z marynowaną cebulą i Chilli, oraz Łatwa zupa z kurczaka i imbiru z ciastkami ryżowymi, szczypiorkiem i szybko marynowanym czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ocet, czosnek, chili i sól w małym rondlu. Doprowadzić do dusić na średnim ogniu, mieszając, i gotować przez 30 sekund.
Przenieś do pojemnika żaroodpornego i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Przechowywać w lodówce do 6 miesięcy