Szybkie Kasze Z Podwójnym Serem
Need a bezglutenowy i wegetariański posiłek poranny? Szybki Podwójny ser kasza może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 43 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i odbierz masło, ser cheddar, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szybkie Kasze Serowe, Kotlet cielęcy myśliwski z kaszą z sera Południowego: Jaegerschnitzel z kaszą z sera Południowego, oraz Kasza Chili i kremowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotować 6 szklanek wody i soli. Stopniowo mieszaj w kaszy. Gotować 4 do 5 minut, często mieszając, aż zgęstnieje.
Dodaj rozdrobnione sery, masło i pieprz, mieszając do wymieszania.
Uwaga: kaszę można schłodzić i podgrzać.
Ubijać 1/4 szklanki ciepłej wody do kaszy na średnim ogniu, dodając więcej wody w razie potrzeby.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
Pomimo wciąż młodzieńczej świeżości, wykazuje delikatną, owocową charakterystykę Rieslinga i ukrytą nutę minerału z niebiesko-szarej Dewońskiej gleby łupkowej.Podawać to orzeźwiające wino lekko schłodzone! Jako aperitif, a zwłaszcza gdy jest bardziej dojrzały, w połączeniu z owocami morza lub drobiem.