Szybkie i łatwe płatki owsiane z masłem orzechowym

Szybkie i łatwe płatki owsiane z masła orzechowego mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 270 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 14 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz mielone nasiona lnu, białka jaj, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Podobne przepisy to Quick + Easy No Bake Oatmeal Peanut Butter Bites, Quick + Easy Oatmeal Chocolate Chip Cookie Peanut Butter Fudge Parfaits, oraz Szybka i łatwa Krówka z masłem orzechowym.
Instrukcje
Umieścić owies w pojemniku bezpiecznym dla mikrofal, który może pomieścić co najmniej 4 filiżanki. Wymieszać z siemieniem lnianym i solą.
Ubij razem wodę i białka, zalej owsem i delikatnie mieszaj, aż się połączą. Kuchenka mikrofalowa na średniej mocy przez 4-6 minut (w zależności od kuchenki mikrofalowej).
Wyjmij miskę z kuchenki mikrofalowej i wymieszaj masło orzechowe, cukier i cynamon. Jeśli płatki owsiane staną się sztywne, zmiękcz je niewielką ilością mleka.