Szybkie i łatwe hamburgery z indyka
Przepis szybkie i łatwe hamburgery z indyka może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. To danie główne ma 286 kalorii, 33g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,63 zł za porcję. Mieszanka cebuli, bułki hamburger, liście sałaty kędzierzawej liści i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybkie I Łatwe Pieczone Burgery Z Indyka, Szybkie i łatwe hamburgery wieprzowe, oraz Szybka i łatwa zupa z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce. Podzielić mieszaninę indyka na 4 równe porcje, kształtując każdą porcję na patty o grubości 1/2 cala.
Połącz sos teriyaki i wodę w małej misce.
Umieść dużą patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj plasterki cebuli; przykryć i gotować 10 minut lub aż cebula będzie złoty kolor, często mieszając. Wymieszać 1 łyżkę mieszanki teriyaki.
Wyjąć cebulę z patelni i ogrzać.
Dodaj oliwę z oliwek do patelni.
Dodać paszteciki i gotować 5 minut na średnim ogniu.
Dodaj 3 łyżki mieszanki teriyaki do patelni. Ostrożnie obrócić paszteciki i gotować przez 3 minuty lub do złotego koloru.
Umieść 1 patty na dolnej połowie każdej bułki, i góry każdego patty z 1/4 szklanki cebuli, 2 plastry pomidora, i 1 liść sałaty. Wierzch z pozostałymi połówkami bułki.
Uwaga: niegotowane placki z indyka można zamrozić na okres do 1 miesiąca. Aby zamrozić, oddziel paszteciki papierem woskowym; umieść je w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny, usuń nadmiar powietrza, uszczelnij i zamrozić. Odwilż w lodówce.