Szybkie Grillowane Tacos Rybne
Szybkie grillowane Tacos rybne to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 280 kalorii, 22g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka salsy tomatillo, sos pieprzowy, jalapeño chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybkie Tacos Rybne, Szybkie i łatwe Tacos rybne, oraz Cerveza-Taco rybne z szybko marynowaną cebulą i ogórkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Wytnij 1 (18x12 cali) arkusz folii o dużej wytrzymałości; spryskaj sprayem do gotowania.
Posypać obie strony filetów rybnych 2 łyżeczkami mieszanki przyprawowej.
Umieść rybę na środku arkusza folii. Podnieś 2 strony folii, aby krawędzie się spotkały. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie, umożliwiając cyrkulację ciepła i ekspansję. Złóż inne boki, aby uszczelnić.
Umieścić opakowanie na grillu na dużym ogniu. Przykryć grill; gotować około 10 minut, obracając opakowanie 1/2 obrotu po 5 minutach, aż ryba płatki łatwo widelcem.
Lekko ostudzić; pokroić na kawałki wielkości kęsa.
Tymczasem, w dużej misce, wymieszać dressing i pozostałe 4 łyżeczki przyprawy mix.
Dodaj coleslaw mix i chile; wrzucić do herbu.
Odstawić na 10 minut. W międzyczasie owiń stos tortilli w arkusz folii; umieść na najfajniejszej części grilla 5 do 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż do gotowania na parze.
Podawać, łyżką około 1/4 szklanki kawałków ryb i 1/4 szklanki mieszanki colesław na każdej tortilli; top z 2 łyżki rzodkiewki. Fold tortille wokół napełniania.
Podawać z sosem pieprzowym i salsą tomatillo.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.