Szybkie Enchiladas Z Kurczaka
Szybkie Enchiladas z kurczaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 96 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mięso z kurczaka, tortille z mąki, skondensowaną zupę z sera nacho i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 45%. Spróbuj Szybkie Enchiladas Z Kurczaka, Szybkie Kremowe Enchiladas Z Kurczaka, oraz Enchiladas z kurczaka w domowym sosie śmietanowym-szybko i łatwo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W małej misce wymieszać zupę serową i mleko.
W średniej misce połącz kurczaka, salsę, chiles i tylko 2 łyżki mieszanki zupy-mleka.
Rozłóż około 1/3 szklanki mieszanki kurczaka na każdej tortilli i zwiń.
Tortille umieścić w lekko nasmarowanej, 3 ćwiartce naczynia do pieczenia, a pozostałą mieszankę zupy z mlekiem rozprowadzić na wierzchu.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.