Szybkie duszone czerwone Snapper Puttanesca z makaronem

Szybki duszony Czerwony Snapper Puttanesca z makaronem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 353 kalorie, 37g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.82 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jeśli masz czosnek, Lucjan, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Braised Red Snapper Puttanesca, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Red Snapper Puttanesca.
Instrukcje
Doprawić rybę z obu stron solą i pieprzem.
Rozgrzej małą patelnię na średnim ogniu i dodaj 1 łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać czosnek i gotować przez około 1 minutę, a następnie dodać pomidor, oliwki, połowę bazylii, kapary i płatki czerwonej papryki. Doprowadzić sos do wrzenia, zmniejszyć ogień i dusić, przykryte, aż pomidory rozbić, o 5 protokół. Nestle ryby w sosie, łyżki niektóre na wierzchu.
Skropić pozostałą oliwą z oliwek, przykryć i gotować na niskim poziomie, aż ryba jest ledwo gotowane przez, o 5-10 protokół.
Rybę wyjąć na talerz za pomocą szpatułki. Podgrzać sos, aby go zagęścić i wymieszać z pozostałą bazylią i octem.
Na rybę polać sosem. (W razie potrzeby, połączyć sos z odrobiną sosu marinara i serem Parmigiano Reggiano i wrzucić z gotowanego makaronu.) Facebook
Email2 Komentarze Comments Feed
Imię i nazwisko (wymagane)Mail (nie będzie opublikowany) (wymagane) strona internetowa
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować FitVine Wine Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
![FitVine Wino Pinot Grigio]()
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.