Szybkie Curry Z Jagnięciny
Przepis szybkie Curry jagnięce może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w około 1 godzina. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 244 kalorie, 6G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.04 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz jagnięcinę, imbir, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety jagnięce z sosem curry lub jagnięciną, Szybkie Curry, oraz Curry Z Jagnięciny.
Instrukcje
Czystą zieloną paprykę, cebulę, czosnek i imbir z 1 łyżką wody w blenderze.
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać nasiona gorczycy i gotować, mieszając często, przez około 30 sekund, lub aż zaczną pop.
Wlać czystą cebulę i gotować, często mieszając, przez około 3 minuty, aż czysta będzie gęsta i dość sucha.
Dodać pozostały 1 łyżkę oleju i curry i mieszać przez 30 sekund. Pomidory wymieszać z ich sokiem i gotować przez 1 minutę, często mieszając, następnie mieszać w mleku kokosowym i dobrze wymieszać.
Dodać jagnięcinę i groszek i powrócić do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i przykryj. Gotować na wolnym ogniu przez około 6 minut, aż groszek zmięknie. Doprawić solą i pieprzem.
Udekoruj kolendrą i podawaj na gorąco.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;