Szybkie Curry Warzywne
Szybkie curry warzywne może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka marchwi, oliwy z oliwek, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Curry Warzywne Quick Fall, Szybkie i łatwe warzywne Curry, oraz Szybkie Tajskie Curry Z Kurczakiem I Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży rondel lekko osolonej wody.
Umieść ziemniaki i marchew we wrzącej wodzie i gotuj, aż zmiękną, 5 do 6 minut.
Dodać groch i kukurydzę do wrzącej wody i wyłączyć ogień. Odczekać 1 minutę i odcedzić warzywa. Przykryj, aby się ogrzać.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, i gotować, aż cebula są przezroczyste, 5 do 7 protokół.
Połączyć pomidory, fasola, fasola garbanzo, i wody z cebulą. Wymieszaj kurkumę, chili w proszku, kminek, kolendrę i gorczycę do wymieszania. Doprawić solą do smaku.
Dodaj ziemniaki, marchew, groszek i kukurydzę. Włączyć ogień do wysokiej, i gotować warzywa 5 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu. Obniżyć ogień do średniego i gotować kolejne 7 protokół.
Wlać mleko kokosowe do mieszanki warzywnej. Wymieszać i gotować przez zaledwie 3 minuty, aby zapobiec zwilżaniu lub oddzielaniu mleka.