Szybkie Ciasto King
Przepis Quick King Cake jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 766 kalorii, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 66 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, twarożek, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tort szybkiego Króla emerila, Szybkie Ciasto Mardi Gras King, oraz Mardi Gras King cake Cupcakes: pasuje do króla i królowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla króla ciasto: dostosować piekarnik stojak do pozycji środkowej i rozgrzać piekarnik do 191°. Linia obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Mikrofalówka w małej misce (lub zagotować w małym rondlu) rodzynki, bourbon, skórka pomarańczowa, cynamon i gałka muszkatołowa. Gotować, aż większość płynu została wchłonięta, około 2 minut w kuchence mikrofalowej, 5 minut w rondlu. Schłodzić do temperatury pokojowej, 5 do 10 minut.
W dużej misce, za pomocą dwóch noży obiadowych, pokroić w Pekan, brązowy cukier, serek, imbir, mąkę i sól, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Alternatywnie, mieszankę razem z opuszkami palców. Wymieszać schłodzoną mieszaninę rodzynek.
Pył czysty, suchy blat z mąką. Wałek do ciasta.
Ciasto rozwałkować do 20 na 15 cali. Rozprowadź nadzienie równomiernie na cieście, pozostawiając 1-calową granicę ze wszystkich stron.
Umieść fava w dowolnym miejscu na napełnianiu.
Zaczynając od długiego końca, rozwałkuj ciasto na kłódkę.
Przenieść dziennik do przygotowanej blachy do pieczenia i kształt w Owalny, naciskając końce do uszczelnienia. Ubij żółtko i śmietanę i posmaruj kłodą.
Piec, aż nadmuchane i złoty, 30 do 35 protokół.
Przenieść do regału chłodzącego i schłodzić do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
W średniej misce wymieszać cukier, śmietanę, bourbon i sól.
Skrop schłodzone ciasto i posypać cukrem szlifierskim.