Szybkie Ciasto Crescent Taco

Szybkie Ciasto Crescent Taco
Przepis Quick Crescent Taco Pie może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 357 kalorii, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 171 osób. Udaj się do sklepu i podnieś oliwki, wodę, mieszankę przypraw taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Szybkie Ciasto Crescent Taco, Taco Crescent Pie, oraz Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni smażyć zmielony uchwyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Odcedzić olej. Wymieszać mieszankę przypraw, wodę i oliwki. Dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
3
Oddzielić ciasto półksiężycowe na 8 trójkątów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Umieść Trójkąty w 10-calowej patelni do ciasta, naciskając, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Posypać 1 szklanka chipsy kukurydziane na dnie skorupy. Łyżka mieszanki mięsa na skorupie i chipsy kukurydziane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Rozłóż śmietanę na mieszaninie mięsnej i przykryj serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Posypać Pozostałe chipsy kukurydziane na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
8
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 do 25 minut, lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn