Szybkie Ciasto Crescent Taco

Szybkie Ciasto Crescent Taco
Przepis Quick Crescent Taco Pie może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 357 kalorii, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 171 osób. Udaj się do sklepu i podnieś oliwki, wodę, mieszankę przypraw taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Szybkie Ciasto Crescent Taco, Taco Crescent Pie, oraz Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni smażyć zmielony uchwyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Herbata Sp. Przyprawa Cała SólHerbata Sp. Przyprawa Cała Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić olej. Wymieszać mieszankę przypraw, wodę i oliwki. Dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z InstrukcjąDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Oddzielić ciasto półksiężycowe na 8 trójkątów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Umieść Trójkąty w 10-calowej patelni do ciasta, naciskając, aby utworzyć skorupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Posypać 1 szklanka chipsy kukurydziane na dnie skorupy. Łyżka mieszanki mięsa na skorupie i chipsy kukurydziane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Rozłóż śmietanę na mieszaninie mięsnej i przykryj serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Posypać Pozostałe chipsy kukurydziane na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy KukurydzianeChipsy Kukurydziane
8
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 do 25 minut, lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn