Szybkie Ciasto Crescent Taco
Przepis Quick Crescent Taco Pie może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 357 kalorii, 16G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 171 osób. Udaj się do sklepu i podnieś oliwki, wodę, mieszankę przypraw taco i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Szybkie Ciasto Crescent Taco, Taco Crescent Pie, oraz Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni smażyć zmielony uchwyt.
Odcedzić olej. Wymieszać mieszankę przypraw, wodę i oliwki. Dusić przez 5 minut.
Oddzielić ciasto półksiężycowe na 8 trójkątów.
Umieść Trójkąty w 10-calowej patelni do ciasta, naciskając, aby utworzyć skorupę.
Posypać 1 szklanka chipsy kukurydziane na dnie skorupy. Łyżka mieszanki mięsa na skorupie i chipsy kukurydziane.
Rozłóż śmietanę na mieszaninie mięsnej i przykryj serem.
Posypać Pozostałe chipsy kukurydziane na górze.
Piec w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 do 25 minut, lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.