Szybkie chrupiące Ravioli z pieczonym sosem pomidorowym
Szybkie, chrupiące Ravioli z pieczonym sosem pomidorowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 17g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz oliwę z oliwek, ravioli, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące Ravioli Z Szybko Pieczonym Sosem Pomidorowym, Szybki Pieczony SOS Pomidorowo-Wiśniowy, oraz Szybko pieczony SOS pomidorowo-Wiśniowy ze Spaghetti.
Instrukcje
Połącz 2 łyżki wody i jajka w płytkim naczyniu, dobrze mieszając.
Połącz panko i ser w płytkim naczyniu, dobrze mieszając widelcem. Dip każdy ravioli w mieszaninie jaj; pogłębiać w mieszaninie panko.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj 1 1/2 łyżki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Dodaj połowę ravioli na patelnię w jednej warstwie; smażyć 1 minutę z każdej strony lub do złotego koloru.
Usuń ravioli z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; odcedzić na ręcznikach papierowych. Trzymaj ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi 1 1/2 łyżkami oleju i ravioli. Wytrzyj patelnię ręcznikami papierowymi.
Dodaj pomidory, sól, i pieprz do patelni; smażyć 2 protokół, często mieszając.
Dodaj czosnek do patelni; smażyć 30 sekund, stale mieszając. Podziel ravioli równomiernie między 4 talerze; top każdej porcji z 1/2 szklanki sosu pomidorowego.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Ravioli działa bardzo dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.