Szybkie Chipsy Gruszkowo-Imbirowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj szybkich chipsów gruszkowo-imbirowych. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz masło, brązowy cukier, gruszki w ciężkim syropie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipsy dyniowo-gruszkowe, Chipsy Dyniowo-Gruszkowe, oraz Indywidualne Chipsy Gruszkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. grubo posiekaj gruszki i podziel na cztery małe naczynia żaroodporne.
W średniej misce wymieszać posiekane ciastka z piernikami, orzechami włoskimi i brązowym cukrem i łyżką nad gruszkami. Ciasteczka z masłem.
Piec, aż polewa rumiane i gruszki są bulgotanie, o 15 protokół.
Ostudzić na stojaku z drutu.