Szybki łatwy gulasz rybny może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 444 kalorie, 36g białka, oraz 24g tłuszczu. 2384 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Jeśli masz tymianek, cebulę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Szybkie i łatwe Tacos rybne, oraz Łatwy Naprawdę Szybki Parmezan-Czosnek Kurczak (Lub Ryba).
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym garnku o grubym dnie na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj cebulę i smażyć 4 protokół, dodać czosnek i gotować minutę więcej.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.