Szybki Tort Z Czerwonego Aksamitu

Szybki Tort Z Czerwonego Aksamitu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj szybkiego czerwonego aksamitu. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 414 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, olej roślinny, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem, oraz Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week}.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Tłuszcz i mąka dwie 9-calowe patelnie do ciast lub spryskaj sprayem do pieczenia z mąką. W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
PiekarnikPiekarnik
2
Wlać ciasto do patelni.
3
Piec 31 do 36 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym gotuj mąkę i mleko na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina będzie bardzo gęsta. Przykryć powierzchnię folią; schłodzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
W dużej misce, beat cukru i masła z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż lekkie i puszyste. Stopniowo dodawać mieszaninę mąki przez łyżki stołowepulki, ubijając, aż będzie gładka. Beat in vanilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
6
Umieść 1 warstwę ciasta, od góry do dołu, na talerzu do serwowania; rozłóż 1 szklanką lukru. Wierzch z drugą warstwą, wierzch do góry. Strona mróz i wierzch ciasta z lukrem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn