Szybki Sum Pieczony Dijon
Szybki Sum pieczony w Dijon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 914 kalorii, 102g białka, oraz 42g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 11,68 zł / porcja. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz filety z suma, połówki orzechów pekan, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Piccadilly ' s Cafeteria Pecan Delight – to lekkie ciasto orzechowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sum Pieczony Cajun, PIECZONY," SMOKIE " SUM, oraz Sum Pieczony Limonkowo.
Instrukcje
Miejsce stojak piekarnik 6 cali od brojlerów.Spray do pieczenia naczynia z nonstick gotowania sprayu.
Filety rybne ułożyć na patelni i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na filetach rozprowadzić musztardę.Dusić przez 5 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem. Musztarda ciemnieje, ale nie pozwala na spalenie.
Każdy filet ułożyć na talerzu udekorowanym klinami cytrynowymi, szczypiorkiem i orzechami pekan.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.