Szybki Sukkotasz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj szybko Succotash. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 332 kalorie, 12g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz ciężki krem, Lima fasola, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów Południowej żywności. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Szybki Szybki Chleb Sodowy, Sukkotasz, oraz Sukkotasz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni smażyć boczek, aż będzie chrupiący i wyjąć na wyłożony ręcznikiem papierowym talerz, rezerwując tłuszcz na patelni. Na patelni dodać paprykę i czosnek i gotować, aż lekko zmięknie, o 5 protokół.
Dodaj kukurydzę, fasolę lima, cebulę perłową, ostry sos i śmietanę. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż warzywa są rozmrożone i miękkie. Wymieszać z boczkiem i doprawić solą i pieprzem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Kuźnia Piwnic Classique Riesling]()
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.