Szybki Sos Marinara

Szybki Sos Marinara
Szybki sos Marinara może być tylko sos szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 10 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 23 minuty. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz pomidory w puszkach, bazylia, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybki Sos Marinara, Szybki Uniwersalny Sos Marinara, oraz Quick & Easy Sos Pomidorowy Bazylia Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodać czosnek i gotować, stale mieszając, o 1 minutę lub aż blady złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Dodaj koncentrat pomidorowy i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Dodaj pokruszony pomidor i gotuj na wolnym ogniu 10 minut. Wymieszać z bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia11
Magazyn