Szybki Placek Brzoskwiniowy
Przepis szybki placek brzoskwiniowy jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten deser ma 207 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka nadzienia ciasto brzoskwiniowe, masło, dodatkowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szybki Placek Brzoskwiniowy, Szybki Cynamonowy Placek Brzoskwiniowy, oraz Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 8-calowej kwadratowej patelni, rozłóż ciasto i pokrojone brzoskwinie; umieść w zimnym piekarniku.
Rozgrzać piekarnik do 204°; niech ciasto nadzienie i brzoskwinie ciepła 10 minut.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać Bisquick mix, 1 łyżka cukru, mleko i masło z widelcem, aż miękkie formy ciasta.
Wyjąć patelnię z piekarnika. Upuść ciasto przez 6 łyżek na ciepłą mieszankę brzoskwiniową.
Posypać dodatkowym cukrem i gałką muszkatołową.
Piec 18 do 20 minut lub aż polewa jest jasnobrązowy.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jednym z win, które można spróbować, jest Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.