Szybki Pasztet Z Wątróbki
Przepis szybki pasztet z wątróbki można zrobić w około 45 minut. Na 57 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 12. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz tymianek, pieprz, szalotka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Szybki i łatwy pasztet z wątróbki drobiowej, Pasztet z wątroby-Jedwabny i kremowy mus z wątróbki drobiowej, oraz Pasztet Z Wątróbki.
Instrukcje
Wiśnie umieścić w małym rondlu z wystarczającą ilością wody do pokrycia; doprowadzić do gotować na średnim ogniu. Gotować 3 protokół lub do miękkości.
Wiśnie odcedzić, lekko ostudzić i drobno posiekać.
Boczek gotować na małej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące; usunąć boczek z patelni, zastrzegając 1 łyżka kapieli na patelni. Boczek drobno posiekać.
Dodaj szalotki, tymianek, sól, pieprz, czosnek, i liść laurowy do kapieli na patelni; gotować 2 minuty lub aż zmięknie, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj koniak, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Usunąć i zarezerwować liść laurowy.
Umieść mieszankę szalotki, serek śmietankowy i kiełbasę w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Umieścić w małej misce; wymieszać z boczkiem i wiśniami.
Umieść liść laurowy na wierzchu pt. Pokrycie powierzchni pt folią z tworzywa sztucznego; schłodzić co najmniej 8 godzin.
Posypać pistacjami przed podaniem, w razie potrzeby.