Szybki Pastan e Fagioli z parmezanem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.29 za porcję. To danie główne ma 312 kalorii, 17g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Mieszanka ząbków czosnku, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Szybki Pastan e Fagioli z parmezanem, Szybka i obfita zupa z makaronu Fagioli, oraz Szybki Makaron Z Kurczakiem-Parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać cebulę i czosnek; gotować 5 minut lub aż złoty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Wymieszać pieprz i kolejne 3 składniki (przez bulion); doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
4
Dodaj pomidory; zmniejszyć ogień i dusić 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
5
Dodaj makaron; gotować 7 minut lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
6
Każdą porcję posypać 1 łyżką sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Andrea ' s Wine pick: odważne smaki kaparów, pomidorów i rozmarynu wymagają wina o żywej kwasowości i pikantno-owocowych smakach. Santa Christina Sangiovese z Włoch (9 dolarów
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą