Szybki Kurczak Tostadas
Szybkie Tostadas kurczaka może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 320 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jeśli masz pomidory, chiles, ser cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quick Pulled Pork Tostadas, Wołowina Tostadas z szybko marynowaną cebulą, oraz Szybka czarna fasola i zielone Chili Tostadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tortille umieść w jednej warstwie na blachach do pieczenia; posmaruj masłem.
Piec w 400 przez 4 do 5 minut lub do lekko rumiane.
Połączyć kurczaka, pomidor, i chiles; łyżka równomiernie na tortille. Wierzch równomiernie z serem i zieloną cebulą; w razie potrzeby posypać papryką.
Piec 3 do 4 Więcej minut lub do rozpuszczenia serów.
Podawać z kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.