Szybki jarmuż z boczkiem i cebulą
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać szybki jarmuż z boczkiem i cebulą spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 140 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.22 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jarmuż, kliny cytrynowe, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z jarmużu z boczkiem i karmelizowaną cebulą {bezglutenowa i niskowęglowodanowa}, Szybki i prosty jarmuż smażony z boczkiem, oraz Smoky Kale and Potato cake and Red Kale surówka z szybko marynowanymi jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; smażyć 6 minut lub aż cebula będzie miękka i zaczyna brązowieć.
Dodaj 5 szklanek jarmużu, 1/4 szklanki bulionu, sól, i papryka na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 4 protokół.
Dodaj pozostałe 5 szklanek jarmużu i pozostałe 1/4 szklanki bulionu na patelnię. Przykryć i gotować 16 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Podawać z cytrynowymi klinami.